4-5 kananmunaa
3 rkl voita
1-2 shallottisipulia
5 herkkusientä
50 g vuohenjuustoa
1/2 puntti rucolaa
suolaa ja pippuria
Viipaloi herkkusienet ja paista ne etukäteen kypsiksi voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Riko sitten munat kulhoon ja lisää jokaista munaa kohden yksi ruokalusikallinen vettä. Vispaa munien rakenne rikki ja lisää suolaa ja pippuria. Laita sitten loput voista jo valmiiksi kuumalle pannulle ja kaada munaseos siihen. Munakasta tehdessä pannun ei tarvitse olla kovin kuuma, sillä on hyvä että seos kypsyy hitaasti sitä nimittäin ei tarvitse käännellä ja väännellä ollenkaan, vaan antaa kypsyä rauhassa. Kun munakas alkaa olla kypsä, lisää hienonnettu sipuli ja herkkusienet munakkaan toiselle puolelle. Murustele vuohenjuusto niiden pinnalle ja revi rucolan lehdet vielä kaikkein päällimmäiseksi. Sitten käännä munakkaan tyhjä puoli täyden päälle kanneksi ja valmista tuli! Hyvää on!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti