tiistaina

Black Pepper Chicken

Tämän reseptin löysin joskus Food and Wine -lehdestä. Reseptissä yhdistyy makea ja suolainen täydellisesti. 

Neljälle:

2 shallottisipulia
1 rkl öljyä
1,2 dl tummaa sokeria
0,6 dl kalakastiketta
0,6 dl vettä
3 rkl riisiviinietikkaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl inkivääriä hienonnettuna
1 tl vastajauhettua mustapippuria
1 pitkä punainen chili
500 g kanaa pieninä palasina

Kuulota hienonnetut sipulit öljyssä. Laita kaikki muut kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita. Kaada sipulien joukkoon pannulle. Kuumenna ja anna kastikkeen tiivistyä ja makuuntua. Lisää raa'at kananpalat kastikkeen joukkoon ja kypsennä. 

Tarjoa riisin kanssa ja mausta tuoreella korianterilla.


Ei kommentteja: