torstaina

Tomaattihilloke

Kahdelle:

4 valkosipulin kynttä
15 kirsikkatomaattia
2 rkl voita
1-2 rkl intiaanisokeria
1 rkl balsamicoa
1 tl timjamia
mustapippuria

Kuori ja pilko valkosipulinkynnet, mutta ei mitenkään liian pieniksi palasiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Kuumenna voi kattilassa. Kun voi tuoksuu pähkinäiselle, lisää mukaan valkosipuli. Paista noin minuutin verran sekoittaen koko ajan. Lisää seuraavaksi tomaatit. Paista niitäkin muutama minuutti ennen kuin lisäät sekaan sokerin. Kun sokeri on sulanut kokonaan, on aika lisätä balsamico. Mausta joko tuoreella tai kuivatulla timjamilla ja mustapippurilla. Anna tomaattien kiehua hiljaisella lämmöllä noin viisi minuuttia.

Tarjoa tattirisoton "kastikkeena".

Ei kommentteja: