maanantaina

Vihreä halloumisalaatti

Neljälle:

salaattia
rucolaa
ruohosipulia
2 avokadoa
1/2 kurkku
2-3 kevätsipulia
5 kuivattua viikunaa viipaloituna
1 pkt halloumia
kourallinen kurpitsansiemeniä
kourallinen auringonkukansiemeniä

Nyt kun omasta kasvimaasta saa jo käydä hakemassa salaattia ja rucolaa, niin ei oikein mitään muuta tekisi mieli edes syödä! En määrittele reseptiin salaatinmäärää, sillä se riippuu käytettävistä salaateista sekä syöjien nälästä. Revi pestyt ja kuivatut salaatin- ja rucolanlehdet tarjoilukulhon pohjalle. Välillä on kiva valmistaa salaatit myös jokaisen lautaselle suoraan; tulee fiilis, että olisi ravintolassa! Pilko kurkku, avokadot, kevätsipulit ja kuivatut viikunat haluamaasi kokoon ja kasaa salaattipedin päälle. Paista tai grillaa halloumiviipaleet ja asettele ne salaatin pinnalle. Lopuksi ripottele vielä reilusti kurpitsan- sekä auringonkukansiemeniä ja lorottele kunnolla hyvää oliiviöljyä.

Ei kommentteja: