Neljälle:
1/2 kaali
4 porkkanaa
2 punasipulia
1/2 sitruunanmehu
Majoneesi:
2 keltuaista
1 1/2 dl rypäleensiemenöljyä
1 tl dijon sinappia
2 tl shampanjaetikkaa
suolaa ja mustapippuria
Valmista ensin majoneesi. Laita keltuaiset kulhoon ja vatkaa rikki. Kaada rypäleensiemenöljyä ohuena norona astiaan samalla kun sekoitat sauvasekoittimella. Mausta majoneesi sinapilla ja shampanjaetikalla. Lisää suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan.
Suikaloi kaali ja sipuli. Raasta porkkanoista isoa raastetta. Sekoita isossa kulhossa ja purista päälle sitruunanmehu. Lisää majoneesi ja sekoita salaatti kunnolla sekaisin. Parhaiten se onnistuu käsin. Laita salaatti kylmään maustumaan muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua. Tämä sopii loistavasti revityn uunikasslerin kanssa.
tiistaina
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti