tiistaina

Revitty uunikassler

Neljälle:

1 kg porsaan kassleria
2 isoa sipulia
10 valkosipulinkynttä

Marinadi:
3 rkl shampanjaetikkaa
3 rkl puristettua omenamehua
1 tl chilihiutaleita
1 rkl sinappia
1 tl suolaa
1 tl pippuria

Revitty possu eli pulled pork. Tämä on ihanaa ja niiiiin vaivatonta. Aloita lihan valmistus jo edellisenä iltana. Sekoita marinadin ainekset keskenään kulhossa ja laita kokonainen kassler siihen marinoitumaan yöksi. Aamulla lämmitä uuni 150 asteeseen. Nosta liha uunivuokaan ja kaada marinadi sen päälle. Viipaloi sipulit ja valkosipulinkynnet ja laita ne uunivuokaan lihan päälle ja ympärille. Peitä uunivuoka foliolla ja paista kolme tuntia uunissa. 

Kolmen tunnin jälkeen ota folio pois ja käännä kassler ympäri. Paista vielä tunnin verran käännellen lihaa aina aika ajoin. Kun liha on valmista, ota kaksi haarukkaa ja revi siitä pitkulaisia suikaleita. Sekoita suikaleet sipuleihin uunivuoassa. Mausta vielä suolalla ja pippurilla tarvittaessa. Tarjoa kaalisalaatin kanssa. 

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

IHANIA reseptejä. Rakastan ruuanlaittoa ja olen oikeastaan vasta hiljattain innostunut ottamaan selvää luomun ja puhtaan ruuan vaikutuksista ihmiskehoon. Ihanaa, ihanaa. Superfoodeilla, oikeanlaisilla vitamiineilla, kivennäis- ja hivenaineilla olen jo päässyt aika mukavasti alkuun, sillä olo on nyt jo mitä virkein! Näillä resepteilläsi pääsen varmasti entistä lähemmäs pyrkimyksiäni kohti uutta puhdasta elämää! Pidän erityisesti siitä, että reseptisi ovat yksinkertaisia. Niihin on monen kaltaiseni helppo tarttua!!

Kaisa kokar hela dagen. kirjoitti...

Anni, kiitos kiitos! Kun on hyvät raaka-aineet, ei tarvitse niin paljoa kikkailla. Iloa kokkailuun ja kiva kun olet löytänyt tiesi tänne! Hyvää loppusyksyä!