lauantaina

Kookospinaatti

Neljälle:

300g tuoretta pinaattia
1 sipuli
4-6 valkosipulinkynttä
1 tl chiliä
2 rkl kookosöljyä
1 tölkki kookosmaitoa
loraus soijakastiketta
1/2 tl muskottia
paahdettuja maapähkinöitä

Tämä resepti on peräisin Anna-lehdestä. Teen harvoin naistenlehtien reseptien mukaan ruokaa, mutta tämä kuulosti niin hyvältä, että piti kokeilla: ja kyllä kannatti. Suosittelen muillekin!

Ryöppää pinaatti vähässä vedessä ja valuta hyvin. Voit myös käyttää pakastettua pinaattia. Itse tein omista viime kesänä kasvattamistani pinaateista ja toimi hyvin. Suikaloi sipuli, silppua valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit ja lisää valkosipuli, pinaatti, chili ja muskotti. Paista hetkinen ja kaada sitten joukkoon kookosmaito. Mausta. Ripottele pinnalle vielä paahdettuja maapähkinöitä. Tarjoa riisin kanssa.

2 kommenttia:

mrs t kirjoitti...

Milloin lisätään muskotti?

Kaisa kokar hela dagen. kirjoitti...

Relevant question Mrs T! Samaan aikaan muiden mausteiden kanssa. Korjaan ohjeeseen. :-)