sunnuntaina

Kukkakaali-riisi

Kahdelle:

1 pieni kukkakaali
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä

Serkkuni on intohimoinen karppaaja ja on tehnyt tätä riisin korviketta jo pitkän aikaa. Itse olen ihastunut kukkakaalin käyttöön vasta viime aikoina; oma lemppari riiseissä kun on ollut maukas musta riisi. Tämä tulee tosin huomattavasti nopeammin.

Raasta kukkakaali suht' pieneksi raasteeksi. Kuumenna wokissa tai paistokasarissa öljy ja raasta siihen valkosipulit. Paista hetki ja lisää sitten kukkakaalit. Paista keskilämmöllä aina välillä sekoittaen, kunnes kukkakaali pehmentyy hieman. Tarjoa curryjen ja itse asiassa kaikkien riisin kanssa tarjottavien ruokien kanssa lisäkkeenä. Toimii.

Ei kommentteja: