1 kaali
3 rkl Mirin kastiketta
3 rkl Ketjap manis- soijakastiketta
4 rkl paahdettua sesamöljyä
2 limen mehu
5 rkl sesaminsiemeniä paahdettuna
nippu korianteria
kourallinen suolapähkinöitä
Raasta kaali tai leikkaa siitä ohuita siivuja. Laita isoon kulhoon. Sekoita kastikkeet, öljy ja limemehu sekaisin toisessa kulhossa ja kaada kaalin päälle. Sekoita käsin käännellen kaalia. Paahda sesaminsiemeniä kuumalla pannulla hetki ja sekoita kaalin joukkoon. Laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.
Juuri ennen tarjoilua sekoita joukkoon vielä korianteri ja rouhittuja suolapähkinöitä. Tarjoa grillatun lihan kanssa. Erityisen hyvin tämä kaalisalaatti sopii Aasialaisten grillikylkipalojen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti