maanantaina

Lämmin perunasalaatti savulohella


keitettyjä uusia perunoita
voita
itse tehtyä pestoa
rucolaa
kevätsipulia
kikherneitä tai voipapuja tms.
isoja kapriksia
kirsikkatomaatteja
fetaa
savulohta

Uudet perunat on ihania ja niin monikäyttöisiä. Usein melkein toivoo, että niitä jäisi vähän yli, jotta saisi paistaa niitä seuraavalle aterialle. Tähän salaattiin olen keittänyt perunoita ihan varta vasten.

Paista perunoita pannulla voissa, kunnes ne alkavat saada paistopintaa. Sekoita joukkoon pesto ja paista vielä hetki. Jaa rucola ja kevätsipulit lautasille ja sekoita joukkoon lämpimät perunat. Ripottele joukkoon kikherneet, halkaistut kirsikkatomaatit, fetajuustomuruset ja kaprikset. Asettele lohipalaset kauniisti salaatin päälle. Tarjoa oliiviöljyn ja balsamicon kanssa.

Ei kommentteja: