lauantaina

Rucolaa, vuohenjuustoa, herkkusieniä ja macadamianpähkinöitä

Neljälle:

200 g vuohenjuustoa
1 rasia herkkusieniä
1/2 kurkku
1 dl macadamian pähkinöitä
suolaa ja mustapippuria
1 rkl hunajaa
2 ruukkua rucolaa


Jaa rucolat lautasille valmiiksi salaatiksi. Viipaloi kurkut ja aseta lautasille. Viipaloi herkkusienet. Kuumenna paistinpannu ja lorauta siihen oliiviöljyä. Kaada herkkusienet pannulle ja paista niitä, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita salaattien päälle. Leikkaa vuohenjuusto kahdeksi kiekoksi ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin. Lusikoi päälle hieman hunajaa ja anna sen hieman sulaa pannulle. Nosta kuumat vuohenjuustot salaattien päälle, ja kaada sulanut hunaja vuohenjuustojen päälle. Jaa pähkinät salaattien reunoille. Tarjoa oliiviöljyn ja balsamicon kanssa. 

Ei kommentteja: