maanantaina

Vesimeloonisalaatti

Kuudelle:

1/2 vesimelooni
1 pkt fetaa
1 punasipuli
1 ruukku minttua

Kastike:
1/2 dl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
1/2 tl tabascoa
suolaa ja mustapippuria

Leikkaa vesimelooni syötävän kokoisiksi palasiksi. Murenna joukkoon fetajuusto. Leikkaa punasipuli pieniksi paloiksi ja lisää joukkoon. Kaada kastikkeen aineet kulhoon ja vispaa sekaisin. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaatin päälle. Anna salaatin maustua hetken kylmässä.  Lisää mintunlehdet salaattiin ennen tarjoilua. Vesimeloonisalaatti toimii loistavasti mausteisen, grillatun lihan kanssa.

2 kommenttia:

Christel Vaenerberg kirjoitti...

olin kokonaan unohtanut ihan blogisi. Iäm back!

Kaisa kokar hela dagen. kirjoitti...

Jes Titte!