perjantaina

Avokadotahna


2 kypsää avokadoa
6-8 kirsikkatomaattia
5 cm pala kurkkua
1 tl chilitahnaa tai pala tuoretta  punaista chiliä
1 limen mehu
1-2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Pilko kirsikkatomaatit ja kurkku mahdollisimman pieniksi palasiksi. Voit käyttää myös tavallista tomaattia, jolloin yksi riittää mainiosti. Muussaa avokadot tahnaksi. Itse puristelen ne ensin käsissäni ja lopuksi kaikista pienimmät palaset vielä haarukalla. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Käytä chiliä ja oliiviöljyä makusi mukaan. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. 

Tarjoa maissilastujen kanssa dippinä, paksuna kastikkeena salaatissa tai herkullisena lisänä voileipien välissä. 

Ei kommentteja: