perjantaina

Punasipulisalaatti



1 ruukku jääsalaattia
1 punasipuli
reilu kourallinen kurpitsansiemeniä
1 rkl intiaanisokeria
balsamicoa
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Leikkaa punasipuli ohuehkoiksi siivuiksi ja kuullota niitä paistinpannulla öljytilkassa. Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää loraus balsamicoa ja noin ruokalusikallinen intiaanisokeria. Jäähdytä sipulit ennen kuin yhdistät ne salaattiin. Samanaikaisesti voit paahtaa kurpitsansiemeniä kuumalla rautapannulla kunnes ne rupeavat poksahtelemaan. Lisää tippa öljyä ja hieman suolaa mausteeksi. Anna myös siemenien jäähtyä. Lopuksi yhdistä ainekset kulhoon. Ennen tarjoilua lisää vielä hyvää oliiviöljyä, ripaus suolaa ja pippuria.

Tämä maukas ja yksinkertainen lisäkesalaatti sopii erilaisten piirakoiden kaveriksi.

Ei kommentteja: