4-5 isoa valkosipulinkynttä
1/2-1 punainen chili
pala inkivääriä
2 banaanishallottia (tai kevätsipulia, hopeasipulia, tms)
katkarapuja
1 ruukku tuoretta korianteria
soijakastiketta
Heitä pannulle kokkare kookosoljyä ja odota, että se sulaa. Freesaa hienonnettuja valkosipulinkynsiä, chiliä, inkivääriä ja shalotteja pannulla kunnes pehmenevät hieman. Lisää sekaan katkaravut. Kuumenna vain sen verran, etta ravut lämpenevät. Katkaravuista tulee helposti sitkeitä, jos niitä kuumentaa liikaa. Mausta luomusoijalla ja heitä sekaan korianterinvarsia. Hyvää tulee myös jos maustaa katkarapuja kookoshiutaleilla. Kookoksen lempeä maku pehmentää ihanasti chilin tujakkaa potkua.
Tarjoa höyrytetyn riisin tai riisinuudeleiden kanssa. Sopii myos pieneksi iltaherkuksi rapeakuorisen leivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti