sunnuntai

Herkkuleipä

Kahdelle:

1/4 luomuruisreikäleipä
onion relishiä
2 salaatinlehteä
kourallinen mung-pavunituja
2 palasta halloumi-juustoa
8 kirsikkatomaattia
1 avokado
oliivioljyä
suolaa ja pippuria

Kasaa leivät valmiiksi lautasille. Aseta alimmaiseksi ruisleipä. Sivele sen pintaan onion relishiä. Omani olen tällä kertaa tuonut ulkomailta, mutta Helsingistä saa myös hyvää sipulihilloketta esim. SIS.delistä. Seuraavaksi salaatinlehdet, jonka päälle ripottele reilusti ituja. Sitten siivutettu avokado.

Paista halloumi-juustopalasia pannulla niin, että ovat hieman ruskistuneita. Huomioi, että
pannusi on tarpeeksi kuuma, kun laitat juustot siihen. Liian kylmä pannu tekee juustosta löysää. Mausta halloumi pippurilla. Aseta juustot leiville. Lopuksi vielä halkaistut kirsikkatomaatit, kunnon loraus oliiviöljyä, ripaus suolaa ja kierros pippuria myllystä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voiko nuo tuntemattomat ainekset kuten reliikit jne. korvata maksamakkaralla, jota meidänkin kaupasta löytyy? Toimiiko mikrossa? Kauanko tuon setin rakentelemiseen menee keskimäärin aikaa?

Saisko vielä leivoksias?

-Aloitteleva kulinaristi-