maanantaina

Pekonitaatelisalaatti

Kahdelle:

1 ruukku salaattia
kourallinen mungpavunituja
pala kurkkua
1 avokado
2 tomaattia
2 dl mustia papuja
14-18 pekonitaatelia
oliivioljyä
suolaa ja pippuria

Revi salaatinlehdet suoraan lautasille ja lisää päälle idut, pilkotut kurkku, avokado ja tomaatit. Tomaatteja pilkkoessasi muista, että
hyvän ravintolan tunnistaa siitä, ettei tomaateissa ole kantoja. Lisää pavut. Mikäli käytät kuivia papuja, huolehdi, että liotat ja keität ne hyvissä ajoin, ennen salaatin valmistusta. Jos taas papusi tulevat suoraan purkista, tulee ne huuhdella hyvin ennen tarjoilua. Huuhtelemattomina pavut maistuvat tunkkaisille. Lopuksi heitä sekaan pekonitaatelit sekä normaalit oliivioljyloraukset sekä pienet suolat ja pippurit.

Ei kommentteja: