400 g lampaanjauhelihaa
4 valkosipulinkynttä
2 shallottisipulia
1/2 punainen chili
melkein peukalon verran inkivääriä
1 kananmuna
tuoretta korianteria
(2 rkl korppujauhoja)
suolaa ja pippuria
Hienonna sipulit, chili, inkivääri ja korianteri. Sekoita kaikki aineet sekaisin. Vähärasvainen lampaanjauheliha ei maistu oikein millekään, joten tässäkin reseptissä on tärkeää, että lihassa on rasvaa. Mikäli lihapullataikina ei tunnu pysyvän kunnolla koossa, lisää joukkoon muutama ruokalusikallinen korppujauhoja. Anna taikinan vetäytyä hetki ennen paistamista. Pyoritä pieniä sympaattisia pullia, jotka saavat paistua rautapannulla ulkopinnalta ihanan ruskeiksi.
2 kommenttia:
Kivaa Kaisa kun oot kyhännyt tämmöisen. Mä just ajattelinki kysellä sulta reseptejä, kun olen statuksiesi ja Lauran kertomusten mukaan ymmärtänyt, että olet aikasmoinen kokki! Pidän itsekin tosi paljon ruoanlaitosta ja kaipaan aina uutta kokeiltavaa. Sun punajuuripasta ja lammaslihapullat pääsee heti mun testiin! Hyviä vointeja ja jaksahan kokkailla jatkossakin vauva-arjesta huolimatta ;-)
Tessa: Kiitos kivoista sanoista! Hyvia joulunodotusaikoja teille koko perheelle! Anna palautetta sitten resepteista, niin voi parantaa niita entisestaan!
Lähetä kommentti